Smart Design Studio - Sydney Architects

GSPS

The Goulburn Street Parking Station (GSPS) occupies a significant corner site of a major downtown Sydney intersection. In response to the City’s brief to reconfigure the station, with a view to enhancing user experience of the structure and transforming the image of the building, we proposed a significant and substantial ‘greening’ of the façade and immediate interiors via our Vertical Farming System. This system of rotary conveyor belt planting is a viable, productive – rather than a merely ornamental – planting of the rather imposing structure. Strong graphics, integrated lighting and improved navigability all contribute to an enhanced user experience. Designed 2011.

SMART DESIGN STUDIO ARCHITECTURE FROM THE INSIDE OUT

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere